De volta aos gelados…

É  um tema recorrente aqui… Voltamos a ele antes que de todo passe a vontade… Descobri a Cold Stone Creamery num livro sobre inovação há dias… Está agora na minha lista de prioridades para a próxima visita aos EUA…  Criou uma classe própria dentro dos gelados trazendo o espectáculo e transformando um acto pouco mais que trivial numa experiência inesquecível… Mas ecutemo-los…

“Donald and Susan Sutherland, scoured the world in search of the perfect ice cream.  (…) until Donald and Susan pursued their “Ice Cream Dream”– we were stuck with some pretty disappointing alternatives.  But after 1988 and the opening of the first Cold Stone Creamery in Tempe, Arizona, things changed.

At Cold Stone Creamery, we are proud of our heritage as Ice Cream Innovators. This heritage is based on a tradition of continuously redefining plain old regular ice cream into something truly extraordinary. Around here, we call every ice cream we serve a “Creation” – because each one is a work of art. Freshly made, smooth, creamy ice cream blended on a frozen granite stone with endless combinations – fruits, nuts, candy, cookies, brownies… Ever since we opened our first store back in 1988, we’ve been serving up what we refer to as Creations™  (…) we’re actually more like ice cream artists.”

Porque a inovação não é só a nível do produto que se faz, aqui de facto faz-se a nível do processo, do produto, do serviço, com toppings de fun e esxperiência… Mas para perceber melhor só vendo. Um video sobre o ambiente e apreparação dos gelados … O youtube está cheio deles, por razões óbvias…